Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Bézs balett. 60x120 cm, olajfestmény feszített vásznon

285 000 Ft
Raktáron

Bézses színvilágú dekoratív, nagy méretű, mezőt ábrázoló festmény, amely modern, minimál és klasszikus enteriőrök dísze is lehet. 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egy olyan festményt szeretnék bemutatni, amely a gabonaszálak lengedezését a táncművészet elegáns mozdulataihoz hasonlítja. A "Bézs balett" című festményen a bézs, fehér, barna és ekrü alapszínű mezőn a szellőben szinte koreográfia-szerűen, egyszerre táncoló kalászok jelennek meg, amelyek a természet és a balett eleganciáját ötvözik.

A kalászok könnyed mozgása és formái olyan érzést hoznak létre, mintha valóban egy balett előadást látnánk a mezőn és a gabonaszálak ennek az előadásnak egy-egy szereplője lenne.

A finom zöldek és barnák az alapszínekkel a manapság divatos padló és fal színvilághoz kitűnően mennek. A természetes színek világa olyan érzelmeket és érzéseket közvetít, amelyek megnyugtatnak és inspirálnak.

A festmény 60x120 cm-es mérete tökéletesen illeszkedik a belső térbe, és kiválóan mutat a nappaliban, az étkezőben vagy éppen a hálószobában. A képarány lehetővé teszi, hogy harmonikusan helyezze el egy kanapé, franciaágy vagy akár egy komód fölött, fokozva a tér hangulatát és karakterét.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gerendás Paula Festmény Portfólió
Alapszín: Bézs
Méret: 60x120 cm