Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Bíbor Mező. 60x120 cm, olajfestmény feszített vásznon

Újdonság
275 000 Ft
Raktáron

Bézses-türkizes színvilágú, dekoratív, nagy méretű, bíbor virágokkal tarkított mezőt ábrázoló festmény, amely modern, minimál és klasszikus enteriőrök dísze is lehet. 

 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "Bíbor Mező" című festmény egy lenyűgöző látványt tár elénk a Fundoklia-völgy élővilágáról. A kép központjában a természet vadregényes szépsége és gazdagsága szerepel, amelyet a csendes bézs, türkiz, bíbor és natúr színek harmonikus összjátéka emel ki.

Ahogy a szem bejárja a képet, először a türkiz és bíbor árnyalatai vonzzák magukra a figyelmet, amelyek a növények és virágok sokféleségét tükrözik a Fundoklia-völgyben. A kép valódi élettel és energiával tölti meg a szobát, amint az élővilág apró részletei kibontakoznak a vásznon.

"Bíbor Mező - Fundoklia-völgy Élővilága" egy olyan műalkotás, amely nemcsak egy kép, hanem egy történet és érzés is. Aki meglátja, azonnal elrepül erre a különleges helyszínre, ahol a természet varázsa és szépsége mindennap körülveszi.

Ez a festmény tökéletes választás bármilyen belső térbe, ahol a természet harmóniáját és szépségét szeretné hangsúlyozni.

A festmény 60x120 cm-es mérete tökéletesen illeszkedik a belső térbe, és kiválóan mutat a nappaliban, az étkezőben vagy éppen a hálószobában. A képarány lehetővé teszi, hogy harmonikusan helyezze el egy kanapé, franciaágy vagy akár egy komód fölött, fokozva a tér hangulatát és karakterét.