Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Káprázat. 60x120 cm, olajfestmény feszített vásznon

265 000 Ft
Raktáron

Nagy méretű fekvő kép, amely egy elképzelt mezőt mutat be pasztell árnyalatokkal. A főszereplő egy pillangó.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egy különleges alkotást szeretnék bemutatni, amely a természet varázslatos pillanatait hozza be a belső terekbe. Az "Káprázat" című festmény olyan élményt közvetít, amely a természet nyugalmát és szépségét közvetíti.

Ezen a képen egy elképzelt pasztellszínű mező nyílik meg előttünk, ahol a kalászok halkan lengedeznek a szellőben. A pasztellszínek, a vibráló, oldalra húzott, szinte éteri ecsetkezelés gyengéd és álomszerű hatást keltenek, és megidézik a nyugalom és harmónia érzését.

Az arany festék ragyogását is felhasználtam, hogy a kalászok életre keljenek. Az kalászokon megcsillanó arany részletek megfogják a fényt és a szemet, és egyedi ragyogást adnak az alkotásnak. A széleken megjelenő aranycsík pedig méltó "kerete" a képnek, amely még inkább kiemeli az alkotás különlegességét.

A megpihenő pillangó és a lengedező kalászok közvetítik a természet csendjét és békéjét. Az alkotás segít nekünk elidőzni, megpihenni, és átadni magunkat a természet megnyugtató ölelésének.

Az "Káprázat" festmény a természetből származó szépséget hozza be a belső terekbe. A kép mérete és kompozíciója lehetővé teszi, hogy egy modern enteriőr ékes dísze legyen, és vonzza a szemeket.

 

Ez a 60x120 cm-es méret komód, kanapé, francia ágy, étkező asztal fölött mutat legjobban, és az egyik legkeresettebb és legkedveltebb a portfólióban.