Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Nádrét. 60x120 cm, olajfestmény feszített vásznon

275 000 Ft
Raktáron

Velencei-tó parti nádvirágokat ábrázoló 3D-s hatású, dekoratív festmény.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Dús, színpompás nádvirágokat örökítettem meg, ahogy lengedeznek a lemenő nap fényében a Velencei-tó partján. A nap lemegy a horizonton és a vízen ezüstösen játszik miközben hátulról megvilágítja a nádvirágokat, amelyek csillogva járják a napfény és a szél közös táncát.

Ez a kép nem csak a természet szépségét mutatja be, hanem azt a varázslatot is, amit a megfelelő fényviszonyok által teremtett sejtelmes tér hoz létre.

A festmény középpontjában a lemenő nap fénye áll, amely aranyos ragyogást ad a nádvirágoknak. Az arany színek a napfény által kiemelve még élettel telibbé teszik a nádvirágokat, és a tópartot mesébe illő helyszínné varázsolják.

A festményt oldalról vagy felülről megvilágítva a festék rétegek által teremtett sejtelmes tér bontakozik ki. A több réteg festék által a kép mélységéből a textúra segítségével a nádvirágok és a tópart sejtelmesen bontakoznak ki.

A festmény 60x120 cm-es méretével ideális komód, kanapé, francia ágy vagy étkezőasztal fölötti elhelyezésre. Az arányai miatt ez az egyik legkeresettebb és legkedveltebb méret a portfolióban.