Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Vigyél magaddal! 80x120 cm, olajfestmény feszített vásznon

350 000 Ft
Raktáron

Nagy méretű, vérbeli impresszionista kép, amelyen a Balatonföldvári Kikötő, vitorlás hajók jelennek meg. Egy cica gondolja magában, hogy "vigyél magaddal", amely gondolatról kapta az alkotás a címét.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "Vigyél magaddal" című olajfestmény egy lenyűgöző impresszionista alkotás, amely egy meghitt, napfényes pillanatot örökít meg egy kikötőben. A művész a természeti környezet varázsát,  a kicsiny főszereplő cica érzéseit, valamint az impresszionizmus stílus jellegzetességeit ötvözte, hogy egy varázslatos és megkapó képet teremtsen.

A macska szemeiben kíváncsiság és vágy látszik, mintha arra várna, hogy világot lásson. A színes, légies impresszionista ecsetvonásokból álló víztükör, a vitorlások, a háttér és az égen gomolygó felhők a kikötő hangulatát és a víz vibrálását ragadják meg, miközben a macska jelenléte egy személyes történetet ad a képnek.

Az impresszionista technika a hangulatátvitelre és az érzelmi rezonanciára helyezi a hangsúlyt. A kikötő és a világ láttán a néző magára ismerhet a kíváncsiság és a vágyakozás érzéseiben.

A festmény egy olyan műalkotás, amely mélyen megérinti a nézőt a kikötői idill és a karakter vonzerejével, egyben tisztelegve az impresszionista művészet gazdagságának és érzelmességének.