Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Egyedi megrendelés

Általában két esetben születik megrendelés: ha valaki egy ideje figyeli munkásságomat és érik benne az elképzelés, hogy szeretne egy saját Gerendás képet, amit kifejezetten az ő vagy szerette részére alkotok meg, egyéni kívánságaikat figyelembe véve.

A másik eset, amikor valaki beleszeret egy olyan művembe, amely már elkelt. Mivel minden alkotás egyedi, így ugyanolyan készítésére nincs lehetőség. A megoldás erre a sorozattárs, amely hasonló  kompozícióban, témában, színvilágban, de lehetőség van a megrendelő saját egyéni elképzeléseivel is kiegészíteni. A sorozattagok növelik egymás értékét, mert az alkotások gyűjthetővé válnak, “összetartoznak”. Általában 3-4 sorozattagot készítek ugyanarra a témára. (Egy érdekes adat, hogy Monet 250 tavirózsás képet festett.)

A megrendelés menete

Keressen meg elérhetőségeimen, kötelezettségtől mentesen átbeszéljük az elképzelését. Amennyiben olyan a téma, hogy azonosulni tudok vele, akkor az a cél, hogy duplikáljam, a van, hogy még csak fogalom szintjén létező jövőbeli alkotásról szóló gondolatokat, amelyet utána a kívánt méretben, stílusban, színvilágban megvalósítok.

Előfordul, hogy nem vállalok el megrendelést, ha nem tudom jó szívvel elkészíteni azt vagy azonosulni vele.

A határidő olajfestmény esetében 1-2 hét+1 hét száradási idő, akril festménynél 1-2 hét, itt nem kell száradási idővel számolni. A kép ára főleg méret és témafüggő. A vételár 35%-ával mint előleggel lehet a képet megrendelni.

Számomra nagyon fontos, hogy a megrendelő maximálisan elégedett legyen, ezért garanciát vállalok arra, hogy ha nem tetszik az elkészült alkotás, nem kell azt megvásárolnia.

Pár elkészült megrendelésemből szemezgettem. 

Szeretne egy, az Ön részére készülő egyedi alkotás elkészítéséről több információt kapni?

Az alábbi űrlapon jelezze ezt!

Kérdése van? Válaszolunk. Kérjük, figyelmesen adja meg az elérhetőségeit.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

 Újjászületés 60x80 cm_k