Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Gyakori kérdések

Hány óra alatt készül el egy kép?

Több nap alatt készül el egy kép, mérettől, részletgazdagságtól függően. Meglepő, de sokszor egy miniatűr kép elkészítése sokkal több időt vesz igénybe mint egy nagyobb méretű.

Mióta fest?

13 éves koromban döntöttem el, hogy festőművész leszek, azóta 15.000 órát festettem

Milyen technikát használ?

Mivel az olajtechnika 500+ éve bizonyít, ezért elsősorban olajfestményeket készítek feszített vászonra. Amikor fontos a gyors száradás (pl. egy sürgős megrendelés), az akril technikára esik a választás, mivel ez azonnal szárad, szemben az olaj kb. egy hetes száradásával.

Hol lehet megtekinteni élőben a festményeit?

Érden lehet élőben megtekinteni. Vegye fel velem a kapcsolatot és megbeszélünk egy konkrét időpontot a Galéria meglátogatására.

Kik az ügyfelei?

A hírességektől - üzletemberektől a kisnyugdíjasig mindenki vásárol Gerendás képeket. Amire nagyon büszke vagyok, hogy igen sokan mondják nekem, hogy eddig nem figyeltek fel a kortárs képzőművészet szépségeire, azonban az én alkotásaim olyan hatással vannak rájuk, hogy szinte rehabilitálta bennük az igényt az esztétikus, egyedi tárgyakra, illetve első eredeti képzőművészeti alkotásuk egy Gerendás festmény lesz, mert annyira hatott rájuk, hogy birtokolni akarják.

Számos Gerendás gyűjtő tér vissza időről-időre, mert megtetszik nekik egy-egy újabb alkotásom is.

Lehet úgy vásárolni neten, hogy nem is láttuk az eredeti művet?

Vannak, akik kifejezetten úgy szeretnek dönteni, ha élőben látnak egy képet. Ezért én őket arra biztatom, hogy jöjjenek el és nézzék meg az alkotást. Ráadásul olyan is előfordul, hogy a helyszínen még több, számára nagyon vonzó alkotást talál, esetleg mást választ, mert az még jobban megtetszik.

Azonban a mai világban már sokan vásárolnak az interneten és olyan bizonyosságuk van a festmény internetes fotóját megpillantva, hogy meghozzák a döntést, hogy megvásárolják az interneten. Ilyenkor számtalanszor kapok olyan visszajelzést miután megérkezik a kép, hogy sokkal szebb élőben mint a fotó.

Ez több ok miatt is így van: egyrészt a képnek élőben “lelke van”, ami nem tud átjönni a képernyőn keresztül, másrészt egy jellemzően mobilon megtekintett pár centiméteres fotó a festményről nem mutatja meg annak részletgazdagságát, finomságát, a benne rejlő “tüzet”, hangulatot, csak egy másolata annak.

Leginkább azok választják a webshop-os vásárlást, akik távol élnek a Galériától, illetve külföldiek.

Mennyi időre van szükség egy megrendelés elkészítéséhez?

Olaj esetében 1-2 hétre + 1 hét száradási időre, akril esetében 1-2 hétre.

Tartják a képek az értéküket?

Egy eredeti alkotás megvásárlása befektetési szempontból is jó döntés, hiszen folyamatosan megy fel az értékük, ahogy egy művész “beérik” és egyre többen ismerik meg a munkásságát.

Az eredeti, magukból esztétikát sugárzó alkotások egy speciális termékkört képviselnek, hiszen olyan különlegességgel bírnak, hogy “nem fogynak el” mint egy használati tárgy. A szépség, harmónia több száz év múlva is ugyanúgy ragyog, sok-sok örömet okozva a szemlélőnek és leszármazottainak.

Az interneten millió számra találni festményeket, olcsó vászonképeket. Miért a Gerendás képeket választják? Mi a titka?

A legnagyobb titkom, hogy olyan alkotásokat készítek, amely kiváltja azt az érzelmet a szemlélőből, hogy annyira megszólítja őt, hogy birtokolni szeretné. A másik legnagyobb titkom a szorgalmam.

További kérdéssel kapcsolatban hívja a 70 52 66 522-es telefonszámot vagy írja meg elérhetőségeit a lenti űrlapon!

Kérdése van? Válaszolunk. Kérjük, figyelmesen adja meg az elérhetőségeit.

Ezt a mezőt ne töltse ki: