Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

A kűr. 60x80 cm, olajfestmény feszített vásznon.

285 000 Ft
Raktáron

Gerendás Paula "A kűr" című festménye egy dinamikus, színpompás őszi levélkompozíció művészi ábrázolása.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egy őszi sétából hazafelé jövet pillantottam meg egy falevelekből álló "kompozíciót", amely "festményért kiáltott". Csillogó arany és türkiz kontúrokkal, barnás, cappuccino, bézs árnyalatokkal remekül megy a mostanában legdivatosabb falszínekhez. Az alkotás hátterében az ősz szellemét is megpillanthatjuk.

Célom az volt, hogy egy lenyűgöző őszi levélkompozíciót fessek meg, amely dinamikus és színpompás is egyben. A festmény színpalettája lenyűgözőnek hangzik, különösen a csillogó arany és türkiz kontúrok, valamint a barnás, cappuccino és bézs árnyalatok összehangolása a divatos falszínekkel. Ez a színharmónia mélységérzetet és gazdagságot kölcsönöz az alkotásnak.

Az, hogy az alkotás hátterében az ősz szellemét is megpillanthatjuk, további mélységet és jelentést adhat a festménynek. Az őszi szezon hangulata és szellemisége így áthatja az egész alkotást, amely nem csak vizuális élményt nyújt, hanem érzelmeket és gondolatokat is felidézhet a nézőben.

Összességében egy színes, dinamikus és jelentéssel teli kép tárul elénk, amelynek látványa élményekkel és inspirációval töltheti fel nézőjét.