Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Az élet tava. 70x100 cm, olajfestmény feszített vásznon

350 000 Ft
Raktáron

A MOMKult Reich Károly Galéria közelmúltbeli egyéni Gerendás tárlatának címadó darabja volt. Egy lenyűgöző őszi tavat és környékét ábrázoló alkotás.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A festmény a maga nemében egyedülálló Szegedi Füvészkert Lótuszos tavának ihletésében született. Az "Élet tava" című alkotásra a narancs és a zöld kontrasztja, valamint a tó tükrének csillogása finom harmóniát varázsol. Olyan hatást gyakorol ránk, mintha kinéznénk egy ablakon és a természetre fókuszálnánk.

Ennek a helyszínnek a varázsa és szépsége mindig is lenyűgözött, évek óta látogatom a helyszínt, és évszakról-évszakra megcsodálom változását és folyamatos növekedését.

A narancs és zöld komplementer színkombináció egyedi és figyelemfelkeltő, és a festményt vibrálóvá teszi. A festményben a tótükör csillogása és a vízi képzetek finoman jelennek meg. A tó vize lágyan tükrözi a környező lótuszokat és a környezetet, és ez a tükröződés érzelmeket és nyugalmat hoz a festménybe.

A festmény 70x100 cm-es méretű, a közelmúltban a MOMKult Gerendás Paula egyedi kiállításának címadó darabja volt, tehát a közönség már élőben is megcsodálhatta.

Remélem, hogy a festmény elhozza majd leendő tulajdonosának is azt a békességet és lenyűgöző szépséget, amit a Füvészkert Lótuszos tavának látványa nyújt. Nappali, étkező és hálószoba ékes dísze is lehet.