Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Botanik. 50x100 cm, olajfestmény feszített vásznon

250 000 Ft
Raktáron

Dekoratív, pink-lazacos színvilágú absztrakt festmény, amelyen liliomok és vadvirágok jelennek meg.

Részletes információ

Termék részletes leírása

"Botanik" című festményem főszereplői liliomok és vadvirágok, amelyeket vidám pasztell színfoltokkal gazdagított, elmosódott háttérbe helyeztem el. A természet mindig is izgalmas és lenyűgöző inspirációforrás volt számomra.  A "Botanik" a természet eme varázslatos világába kalauzol el bennünket.

Ezen a színpompás festményen a pasztell színek játéka vidám, egyben energikus hangulatot teremt. A színek harmonikusan elegyednek egymással, és megelevenítik a virágok és a kert közötti kapcsolatot.

Úgy érezzük, mintha egy gyönyörű botanikus kertben sétálnánk, ahol a liliomok diszkrét illata lengi körül a levegőt. A festmény úgy tükrözi ezt az érzést, mintha valóban ott lennénk a virágok között, éreztetve a természet szépségét és szinte érezzük is az illatokat is, ahogy sétálunk.

Ha kedveli a liliomokat, ez az alkotás garantáltan elnyeri tetszését.

A festmény 50x100 cm-es mérete tökéletesen illeszkedik egy meleg színvilágú, nőies belső térbe, és kiválóan mutat a nappaliban, az étkezőben vagy éppen a hálószobában. A képarány lehetővé teszi, hogy harmonikusan helyezze el egy kanapé, franciaágy vagy akár egy komód fölött, fokozva a tér hangulatát és karakterét.