Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Égabrosz. 60x120 cm, olajfestmény feszített vásznon

275 000 Ft
Raktáron

 
Egy égboltot ábrázoló alkotás, amelyen a lemenő nap sugarai mesebeli színekkel festi át a felhőket. Egy sirály repül át a horizonton. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Égabrosz eredetileg hazánk szélességéről látható égbolt részletes atlasza.

Innen kapta az alkotásom címét, mert egyrészt széles kép másrész szinte csak az égbolt szerepel rajta egy különleges naplemente idején, Floridában, ahol minden este más és más színekben pompáznak a lemenő nap sugarában a felhők.

A türkizbe hajló égbolt és a színpompás cumulusok (gomolyfelhők) adják a keretezést a kép főszereplőjének, egy szabadon szárnyaló sirálynak, amely bal oldalról jön be a képbe és szinte látjuk magunk előtt, ahogy elrepül jobb oldalra, ezzel a szárnyalást, a szabadságot és a szépséget szimbolizálva. 

A naplementék meleg színvilága, a napsütés simogatása, az égbolt színeinek gyors változása mindig is megragadott és arra késztetett, hogy a természet színskáláját megörökítsem.

Azok fogják leginkább értékelni, akik szabadságra vágynak vagy már elérték a szabadságot. A festmény 60x120 cm-es mérete tökéletesen illeszkedik a belső térbe, és kiválóan mutat a nappaliban, az étkezőben vagy éppen a hálószobában. A képarány lehetővé teszi, hogy harmonikusan helyezze el egy kanapé, franciaágy vagy akár egy komód fölött, fokozva a tér hangulatát és karakterét.