Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Hajnali álom. 50x100 cm, olajfestmény feszített vásznon

349 250 Ft
Raktáron

Alkotásom a Hajnali álom címet kapta, egy sejtelmes fényekben fürdőző virágról és leveleiről. Kávészín, okker, és lilás árnyalatok jellemzik, egy kis naranccsal megfűszerezve.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A festmény középpontjában egy virág és levelek állnak, amelyek jobb felső sarokból áradó fényben úsznak. A kávészínben, okkerben és lilában pompázó, háttér mélységet és gazdagságot kölcsönöz a képnek, a bézs és narancs színű részletek pedig élettel töltik meg és kiemelik a környezetből a virágot.

Az olajfestményen a finom, elmosott foltok a szirmok és levelek szélein megcsillanó fényekkel teremt bensőséges hangulatot és ad életet a virágnak. A fény és árnyék játéka sejtelmes atmoszférát teremt, mintha a virág és levelek egy álmot álmodnának, amelyet a hajnali sugárzás ébreszt fel.

A festmény fekvő méretaránya francia ágy, kanapé vagy komód fölött mutat a legjobban, és a szobát varázslatossá és meghitté teszi. Reggel felébredve és ezt az alkotást megpillantva varázslatossá válik a napunk.

Az alkotás a kávészínű árnyalatokkal és a narancs színekkel harmonizálva mély érzelmi hatást kelt, és egy olyan világba invitálja a nézőt, ahol az álmok és a valóság "összeér".