Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Innocence. 70x70 cm, olajfestmény feszített vásznon

275 000 Ft
Raktáron

Egy napsütötte vadvirágos rétet ábrázoló alkotás, amely a fénynek, a zöldeknek és a sárgáknak hódol.

Részletes információ

Termék részletes leírása

"Innocence"= Ártatlanság című alkotásommal egy olyan helyszínt mutatok be, ahol a természet összhangban van önmagával, és a virágok a nap sugarainak dallamára táncolnak. Az alkotás lélekemelő és boldogsággal telített hangulata a természetben való elmerülésre hívja a nézőt.

A virágok kiemelkednek a zöldellő háttérből, és a napsugarak által még ragyogóbbá válnak. A meleg színvilágú virágok, a sárga és a zöld kontrasztja, valamint az ecsetkezelés adják azt a vibráló és élettel teli érzést, amelyet a természet ébreszt bennünk.

Az alkotás rét, a természet közelségét hozza elénk. A virágok olyanok, mint a táncosok, akik a napsugarak ritmusára mozognak, és lélegzetelállító harmóniát teremtenek a természeti környezettel. Fényben játszó szirmaik pedig mintha a természet maga zengené a boldogság énekét.

Az alkotás arra biztat bennünket, hogy szabaduljunk el a mindennapi rohanásból, és élvezzük a virágok és a napfény áldásos ölelését. A festmény által egy pillanatra elmerülhetünk a természet harmóniájában.