Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Játék a tűzzel. 50x70 cm, olajfestmény feszített vásznon

225 000 Ft
Raktáron

Gyerekkorunkban sokszor mondják, hogy "ne játssz a tűzzel".  Augusztus 20-án viszont még ezt is lehet... Harsány színvilágú kép, amely a tüzijáték egy pillanatát örökíti meg.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az augusztus 20-i tűzijáték egy olyan színpompás esemény, amelynek pillanati tova illannak, de sosem felejtjük el, szinte belénk égnek a fényes színvarázsok.

Többször hallottuk már, hogy ne játssz a tűzzel! Ezen a napon viszont a szabályokat félretéve, mégis megengedjük magunknak ezt a veszélyes játékot. A harsány színvilág és a tűzijáték fényei minden pillanatban más és más színekkel, formákkal varázsolnak el bennünket.

Az Erzsébet híd Budapest egyik ikonikus szimbóluma, az alkotáson megjelennek a híd vonalai és ívei, hogy összetalálkozzanak a tűzijáték fényeivel. A híd így nem csak egy közlekedési eszköz, hanem a varázslat részese is, amely a puskaporos, fénylő levegőben tündököl.

A festmény színes és harsány palettája a gyermeki örömöt és az ünnep hangulatát idézi fel. A sárga, narancs, bíbor és lila színek egyedi és vonzó vizuális élményt teremtenek, egy olyan varázslatos élményt, amely leendő tulajdonosával mindig vele marad, és akár minden nap újra átélhető az eredeti tűzvarázs.