Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Januári ábránd. 70x100 cm, olajfestmény feszített vásznon

250 000 Ft
Raktáron

A téli fagyos világot művészi eszközökkel bemutató, nagy méretű, halványkék alapszínű festmény.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez az alkotás a téli időszak varázsára és az álmodozásra fókuszál. "A januári ábránd" egy januári napon készült, és a meleg után vágyakozás pillanatát örökíti meg.

Januárban már alig várjuk, hogy a hideg napok véget érjenek, és a tavasz újra eljöjjön. Az ablakon kitekintve álmodozunk a fagyott világ gyönyörűségeiről és a napsütötte meleg napokról.

A festmény halványkék alapszíne a hűvösséget és álmodozást sugározza. Az alapszín narancs és színes pasztell árnyalatokkal egészül ki, amelyek melegséget és reményt hoznak az alkotásba. A narancssárga szín a vágyakozás és az új kezdetek szimbóluma.

Az alkotás középpontjában a fagyott ágak és levelek állnak. A hideg télben megmerevedett növények a változás és a várakozás metaforái. A kép olyan pillanatot örökít meg, amikor a természet még várakozik, de már készül az új életre.

Az alkotás úgy mutatja be a tél szépségeit, ahogy azt a legtöbben szeretjük: a meghitt álmodozás pillanataként. Az alkotás arra invitál, hogy álljunk meg egy pillanatra, nézzünk ki az ablakon, és engedjük szabadjára az álmainkat a fagyott világ gyönyörűségeire.