Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Kitekintés a mátrixból. 50x40 cm, olajfestmény feszített vásznon

165 000 Ft
Raktáron

Absztrakt és figurális elemeket is felvonultató, szín gazdag festmény. Egy női arc bújik meg a szövedék között.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez az absztrakt műalkotás egy olyan belső világba vezet bennünket, ahol a látható és láthatatlan határai elmosódnak.

A festmény központjában vörös, hajzuhatagra emlékeztető ecsetkezelés és színes csíkok, formák és egy kék szem látható, amely egy szövedék mögül tekint ki. Ez a tekintet mélységes és megfejthetetlen, arra ösztönözve bennünket, hogy elgondolkodjunk mi is az, amit lát.

Azt a pillanatot ábrázolja, amikor rádöbbenünk, hogy nem az van, amit eddig gondoltunk. A világ nem olyan, ahogy azt eddig láttuk. A mátrix szövedékéből való kitekintés.

Az alkotó a "Mátrix" mítoszát használja alapul, hogy megvizsgálja a valóság és az illúzió közötti határokat. A szövedék mögül kitekintő szem metaforikus ábrázolása arra utal, hogy a világ, amit látunk, nem mindig az, aminek látszik.

Egy belső utazásra hív, ahol a gondolatok és érzések mélyebb síkjait fedezhetjük fel, arra ösztönöz, hogy tegyünk fel kérdéseket, vizsgáljuk meg a valóságot és kutassuk a mélyebb igazságokat.

A festmény egyedi stílusa és szimbolikus üzenete mély érzelmeket vált ki, és lehetővé teszi, hogy átadjuk magunkat a gondolatok és kérdések áramlásának.