Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Konstelláció. 70x70 cm, olajfestmény feszített vásznon

250 000 Ft
Raktáron

Az űrt ábrázoló indigó lila alapszínű festmény, amely középpontjában egy összefonódó égi jelenség látható. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A konstelláció 3 jelentése a Wikipédia egyértelműsítő lap szerint:

- csillagászati fogalom, keringő égitestek által felvett speciális alakzat.

- asztrológiai fogalom, egyes égitestek látszólagos csoportosulása egy csillagképben.

- bizonyos jelek, esetek, események együttes, egyidejű megjelenése, együttállása.

Mindhárom jelentését kifejezi ez az indigó lila alapszínű alkotás, amelynek középpontjában egy különleges égi jelenség áll, amely az univerzum misztériumait és az együttállás, az összhang erejét szimbolizálja.

Ez a festmény az univerzum és az űr mélységeinek csodáit örökíti meg. A képzelet szárnyalásával az alkotó egy olyan indigó lila színvilágot teremt, amely mélyebb jelentésekkel ruházza fel az alkotást, amely arra invitál bennünket, hogy gondolkozzunk el az univerzum összhangjáról és az egész világban megtalálható egyensúlyról. A középpontban álló türkiz színű jelenség szimbolizálja a dolgok szerencsés együttállását és az univerzális rendet.

Az alkotó a kép színpalettája segítségével és a türkiz középpont alkalmazásával a világűr titokzatos és elragadó jellegét idézi meg. Az űr végtelensége és mélysége újra és újra arra emlékeztet, milyen apró részei vagyunk egy hatalmas és csodálatos egésznek.

Az alkotás arra bátorít, hogy merüljünk el a képzelet birodalmában, és gondolkodjunk el azon, hogy milyen lehetőségek rejlenek az univerzumban és a körülöttünk lévő világban.

Ez a festmény nem csak egy színes paletta és formák összessége, hanem egy olyan élmény, amely a gondolatokat és az érzelmeket is megmozgatja.