Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Liliom. 70x70 cm, olajfestmény feszített vásznon

195 000 Ft
Raktáron

A kertben évről-évre újra előbújó, illatozó és óriás virágát büszkén megmutató tigris liliom a kép témája.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a festmény egy nagy méretű rózsaszín-fehér tigris liliomot ábrázol, amely általában a virágok és a természet eleganciáját és szépségét mutatja be. A tigris liliom markáns és vonzó körvonalai, alakja mellett az alkotó megfogja a virágszirmok és a porzók lenyűgöző részleteit, hogy a néző számára is átadja a liliom különlegességét.

A "Liliom" az üde zöld és a rózsaszín árnyalatok harmóniáját hozza létre. A zöld a természet frissességét és életét szimbolizálja, míg a rózsaszín az érzelmeket és a finomságot képviseli. Az alkotás ezen színek összjátékával teremt egy nyugodt és megnyugtató atmoszférát, amelyet a narancs porzók csak még hangsúlyosabbá tesznek.

A festmény egy olyan pillanatot rögzít a virág finom, dekoratív bája és a színek harmonikus együttállása által, amikor a természet szépségei és részletei magukba szippantják a figyelmünket.

Az tigris liliom arra emlékeztet bennünket, hogy a természet sokszínűsége és szépsége mindig ott van körülöttünk. Ez az alkotás az elegancia és a harmónia üzenetét hordozza, amely a természetben és a művészetben is megtalálható.