Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Mályvarózsák. 60x80 cm, olajfestmény feszített vásznon

195 000 Ft
Raktáron

Mályvarózsákat ábrázoló 3D-s hatású, dekoratív festmény, nem csak virág rajongóknak. A feltűnő, karakteres, színes mályvarózsák különlegessé teszik nem csak a kertünket, de a falunkat is. A zöldessárga, pisztácia árnyalatú levelek és az indigó lila háttér jól kiegészítik a virágok tört fehér és rózsaszín árnyalatait.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "Mályvarózsák" című festményen a feltűnő, dús megfogalmazású virágok és leveleik, valamint a harmonikus színek együtt alkotják a festmény varázslatos világát. Egy gyönyörű kerti látkép tárul elénk, amely a mályvarózsa karakteres szépségéről mesél. Ezek a virágok nem csak kertünket, hanem a falat is különlegessé teszik leendő otthonában.

A napsütötte zöldessárga és pisztácia árnyalatú levelek türkiz kiegészítéssel az indigó lila háttér előtt kelnek életre. A virágok tört fehér és rózsaszín tónusai kontrasztban állnak a hátterükkel, létrehozva ezzel egy izgalmas és élénk vizuális élményt.

A festmény nemcsak a virágok szépségét, hanem a kert milliőjét is visszaadja. Az egyedi színek és a mályvarózsák pompája olyan varázslatos érzést teremtenek, mintha a falfelület maga is része lenne ennek a csodálatos természeti tájképnek.