Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Milliő. 60x120 cm, olajfestmény feszített vásznon

275 000 Ft
Raktáron

Egy napsütötte, zöld réten járunk, sárga és lila vadvirágok tengere tárul szemünk elé. Nagy méretű fekvő festmény, a vadvirágokat alkotó millió kis ecsetvonással.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ennek az alkotásnak a helyszíne egy napsütötte zöld rét, ahol fehér, sárga és lila vadvirágok tengere tárul elénk, míg a háttérben bokrok és fák szegélyezik a beláthatatlan, dús virágszőnyeget. Béke honol, halljuk a tücskök cirpelését és a méhecskék dongását.

Nem csak a természet szépségének és színes harmóniájának a megörökítése volt a cél, hanem a rét paradicsomi állapotának visszaadása. Az alkotás üzenete, hogy érdemes időnként megállni, és elmerülni a természet harmóniájában.

A sárga és lila árnyalatokat milliós nagyságrendű apró, dús ecsetvonás segítségével adtam vissza, arra emlékeztetve bennünket, hogy milyen gazdag és sokszínű a természet.

A festmény 60x120 cm-es méretével tökéletes választás lehet komód, kanapé, francia ágy vagy étkezőasztal fölötti elhelyezésre. Az alkotás arányaival és élénk színeivel valóban a portfólió egyik legkedveltebb darabja.