Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Szentendrei porta. 40x30 cm, olajfestmény feszített vásznon

175 000 Ft
Raktáron

Szentendre utcáin barangolva bekukkantottam egy nyitva hagyott kapun, és a látványt olyan hangulatosnak és otthonosnak találtam, hogy teljesen elvarázsolt. A fények-árnyékok játéka a falon és a macskaköveken, a részletekben gazdag ablakok, a növények és a hangulatos kis kerti padok együtt megteremtették a tökéletes pillanatot, azonnal tudtam, hogy meg kell örökítenem.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A művészet lehetőséget ad arra, hogy egy emléket és egy érzést rögzítsünk egy festményen keresztül. A "Szentendrei Porta" alkotás azon vágyamat szimbolizálja, hogy megőrizzem és másokkal is megoszthassam ezt a hangulatot.

A "Szentendrei Porta" festményben a varázslatos hangulat életre kel. Az ablakok mögötti történések, a növények zöld és sárga ragyogó pompája  kerti pad szinte megelevenedik a festővásznon. Alkotásom segítségével megpróbáltam átadni azt a különleges pillanatot, amit a porta előtt éreztem.

Az utazásaink során talált pillanatok és látványok sokszor mélyen megmaradnak bennünk. Ez a festmény azt az élményt hozza el, amikor egy helyszín vagy egy pillanat lenyűgöz minket, és azt akarjuk, hogy az örökké megmaradjon.

Remélem, hogy a "Szentendrei Porta" leendő tulajdonosa életébe is elhozza ezt a varázslatos érzést, amit én átéltem a hangulatos portánál.