Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Szín-esztézia. 70x70 cm, olajfestmény feszített vásznon

250 000 Ft
Raktáron

A kép a "szinesztézia"-ról kapta címét, ami egy izgalmas és egyedi érzékszervi jelenség, amely során a szokásosnál erősebb kapcsolat alakul ki az érzékszervek között, így például a színek és a hangok, számok vagy betűk között. A szinesztéziát megtapasztaló egyének agya különbözik azokétól, akik nem élnek át ilyen jellegű élményeket. Az agyban az érzékek feldolgozásáért és az érzékek közötti kapcsolatokért felelős területek között megerősödhetnek a kölcsönhatások, ami hozzájárul a szinesztéziás élményekhez.

Gerendás Paula lenyűgöző alkotása, a "Szín-esztézia", egy olyan festmény, amely az élénk színek varázslatába és a mező virágainak szépségébe enged betekintést. A kép központjában gyönyörű mezei virágok szín kavalkádja tárul elénk, amelyek halványkék, lila, sárga, rózsaszín árnyalataiban pompáznak.

 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kép 70x70 cm-es mérete tökéletesen megjeleníti a virágok részleteit és a színek gazdagságát. Ez a műalkotás ideális választás lehet nappaliba, étkezőbe vagy hálószobába, hogy frissességet és dinamizmust csempésszen a környezetbe.

A festmény színpalettája lélegzetelállítóan vibráló és élettel teli. A lila virágok misztikus mélységet sugároznak, a sárga színek ragyogó örömöt és napfényt hoznak a képbe, a zöld árnyalatok pedig az élet és természet körforgását jelképezik, miközben frissességet és nyugalmat árasztanak.

Gerendás Paula stílusa az impresszionisták szellemét idézi, ahol a fény és a szín árnyalatai kerülnek előtérbe. A frissen, dinamikusan felvitt ecsetvonások és a színek gazdagsága emlékeztethet Van Gogh művészetére is, aki híres volt az élénk és érzelmekkel teli festményeiről.

A "Szín-esztézia" egy olyan festmény, amely mélyen megérinti az érzékeket és elragadja a nézőt a virágok és a színek varázslatos világába. Ez a műalkotás nem csak a látványt, hanem az érzelmeket és a gondolatokat is megmozgatja, és mindenki számára emlékezetessé teszi a térben, amelyben megjelenik.