Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Szín-pampa. 60x120 cm, olajfestmény feszített vásznon

275 000 Ft
Raktáron

Egy olyan festményt szeretnék bemutatni, amely egy sejtelmesen ringatózó képzeletbeli rét varázslatos atmoszféráját és hangulatát örökíti meg. A "Szín-Pampa" című festmény légies fűszálait, a háttérben lévő lágyan elmosódó növényeket pasztell színárnyalatokkal és ringatózó ecsetvonásokkal vittem fel a vászonra.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A festmény nagy mérete (60x120 cm) stílusa és színpompája miatt tökéletesen illik egy modern enteriőrbe. Komód, kanapé, francia ágy vagy étkezőasztal fölött elhelyezve a festmény olyan egyedi hangulatot hoz létre, amely frissességet és színharmóniát hoz el a térbe.

Képzelet és Színek Tánca

Az "Szín-Pampa" festmény a képzelet és a színek táncát mutatja be, ahol a festményen megjelenő rét valósággal életre kel. Az alkotás arra ösztönöz, hogy képzeljünk el egy varázslatos tájat, ahol a füvek és a színek együtt alkotnak egy különleges világot.

Remélem, hogy a "Szín-Pampa" festmény Önnek is elhozza azt az érzést, amelyet a képzeletbeli rét és a színek játéka inspirált bennem. Az alkotás mindig is lehetőséget adott a művészeknek, hogy új világokat és érzéseket hozzanak létre, és ezzel a festménnyel is az volt a célom, hogy egy ilyen összhangot teremtsek.