Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Toll-as. 70x100 cm, olajfestmény feszített vásznon

Újdonság
325 000 Ft
Raktáron

Gerendás Paula kreativitásának újabb kifejezése, a "Toll-as", egy olyan festmény, amely a színek intenzitását és az érzelmek gazdagságát tárja elénk. A türkiz színű tollakat narancs komplementer színűek ölelik körbe, egy olyan dinamikus és mégis kiegyensúlyozott látványt teremtve, amely a pihe-puha felületnek köszönhetően magával ragadja és szinte simogatja a lelket.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A festmény mérete 70x100 cm, amely nagyságából adódóan tökéletesen megjeleníti a tollak részleteit és a színek intenzitását. Ez a műalkotás méltó dísze lehet egy nagy méretű falnak, ahol az a cél, hogy a színek vibrálása és a kompozíció dinamikája frissítse fel a hangulatot.

A narancs színek élettel és energiával töltik meg a képet, míg a türkiz szín hűvös eleganciát és nyugalmat sugároz. Az egyensúly és a kontraszt az érzelmek és az érzékek közötti kapcsolatokat emeli ki, és egy olyan műalkotást eredményez, amely érzelmi mélységeket hordoz magában.

A "Toll-as" című alkotás Gerendás Paula egyedi művészi hangulat-keltő tehetségét tükrözi. Ez a festmény nem csak egy látványt nyújt, hanem olyan érzést közvetít, amely a színek és a formák varázslatos játékában gyönyörködtet bennünket, és mindig újabb élményeket kínál, ahányszor ránézünk. Az érzékiség és harmónia látványos kifejeződése, amely megérinti a szívünket és a lelkünket.