Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Tündöklő árnyak II. 40x30 cm, olajfestmény feszített vásznon

165 000 Ft
Raktáron

Gyere üljünk le kicsit a padra és beszélgessünk! Gyönyörű itt a látvány, a nap átsüt az ezernyi színes levélen.
Impresszionista stílusban készült "Tündöklő árnyak" című legújabb alkotásom. Színes, elnagyolt foltokkal vázoltam fel, majd a leghangsúlyosabb részeket kidolgoztam. Oldalról megvilágítva a vastagon felvitt festékrétegeknek köszönhetően 3D-s hatású.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ezen az impresszionista, élénk színekkel készült festményen a természet és az ősz varázslatos szépsége tárul elénk. Egy tóparton, a kép középpontjában, ragyogó füves területen egy kényelmes pad látható, amelyre bárki leülhet, hogy élvezhesse a képből áradó időtlen nyugalmat. 

A festmény hangsúlyos eleme egy óriási platánfa, amely az évek során méltósággal nőtt, és most már magasra tör a tópart felett. Az őszi napsütésben a platánfa levelei csodálatosan színesek: sárga, narancs és vöröses árnyalatokban pompáznak. A napfény megtöri a falevelek áttetszőségét, így a fa alatt teret kap a fények és árnyékok játéka.

Az alkotás arra emlékeztet bennünket, hogy néha érdemes megállnunk, leülnünk egy padra, és egyszerűen csak élvezni a természet szépségét és a nyugalmat, amit az ősz hoz magával.