Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Városi legenda. 70x50 cm, olajfestmény feszített vásznon

225 000 Ft
Raktáron

Velencében sétálunk éjszaka és egy kis hídról pillantjuk meg, ahogy egy motorcsónak hazahozza utasát a lagúnában. Vörös, kék és arany színek mesteri kavalkádja.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "Városi legenda" című olajfestmény egy lenyűgöző utazásra invitálja nézőjét a romantikus Velence színpompás éjszakájába.

A festményen az épületek vörös és lazac színben keretezik a víz  kék és arany árnyalatokban pompázó fodrozódását, egy különleges atmoszférát örökítve meg, ahogy a legendás épületek és a lagúnák között halad a motorcsónak.

Az olajfestmény részletgazdag ecsetvonásai és textúrái mélységet és struktúrát adnak a városi épületeknek és a víznek. A házak visszatükröződése a vízen lazacszínű és arany ragyogással tarkítja az égbolt kék visszatükröződését, ezáltal még jobban kiemeli a történetet és a város fényeit. 

A motorcsónak, amely a lagúnákban közlekedik, egy olyan dinamikus elemet hoz a képbe, amely az éjszakai Velence mozgását és életét szimbolizálja, és egyfajta mesebeli utazásra invitálja a nézőt.

A "Városi legenda" festmény egy olyan képet tár elénk, amelyben a város történelme, romantikája és varázsa egyesül. Az alkotás a színek, fények és a képzelet erejével együtt egy káprázatos képzeletbeli utazást kínál, amelyben Velence éjszakai szépsége és legendái elevenednek meg.