Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Viva orange! Olajfestmény feszített vásznon

374 650 Ft
Raktáron

Gerendás Paula újabb lenyűgöző alkotása, a "Viva Orange!", egy igazi élményt kínál azoknak, akik a virágok szépségét és a színek varázsát szeretik. Ez a 70x70 cm-es méretű festmény kifejezetten hölgyek számára készült, hogy otthonukba egy kis vibráló frissességet és örömet csempésszen

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "Viva Orange!" festmény tökéletesen illik a hálószobába, ahol az ébredés és a pihenés pillanataihoz nyújt megnyugtató és inspiráló környezetet. A rózsaszín, lila, narancs és sárga színek összhangja a virágok természetes szépségét és az élet pozitív energiáját hozza el a térbe.

A festmény középpontjában egy nagy méretű pünkösdirózsa pompázik, amelynek narancssárga árnyalatai ragyognak és megragadják a figyelmet. A virág sziromjainak részletei finoman átmennek egymásba, miközben a virág közepén rejtőző részletek különleges mélységet és dimenziót adnak a képnek.

"Viva Orange!" Gerendás Paula karakteres stílusát és tehetségét tükrözi, és egy olyan műalkotás, amely az érzelmek és a gondolatok színes palettáját hozza el a néző számára. Ez a festmény nem csak szép látványt nyújt, hanem egy érzést és történetet közvetít, amely mindennapjaink részévé válik.

Azoknak, akik szeretik a virágokat és a vidám színeket, a "Viva Orange!" festmény tökéletes kiegészítő lehet otthonukban. Legyen az a hálószoba, ahol reggelente felüdülést nyújt, vagy bármelyik másik helyiség, ahol az élet és a színek öröme mindig jelen van.