Barion Pixel
Az alkotásokat Magyarország területén díjmentesen kiszállítjuk!

Hogyan tegyünk egy élményt felejthetetlenné?

A nyári nyaralás az év egyik fénypontja, amikor feltöltjük a belső akkumulátorainkat és olyan lélek melengető élményeket szívunk magunkba, amelyekből utána egész évben táplálkozunk. Nagy szükség van ezekre, mert ehhez tudunk "nyúlni", amikor szükségünk van egy kis pozitív gondolkodásra.

Ezek az élmények azonban az évek folyamán kifakulnak és ha nem frissítjük fel a látványt, már csak egy érzés marad meg bennünk, hogy jó volt, és a vágyakozás, hogy megint jó lenne átélni ezeket a pillanatokat, a kikapcsolódás, öröm időszakát.

Mit lehet tenni, hogy ne fakuljanak ki ezek az emlékképek?

Egy, a nyaralás legszebb pillanatait megörökítő alkotás azonban örökké frissen tarthatja az elménkben lévő képeket, és az érzést is sokkal élénkebben őrizzük meg a szívünkben, mert bármikor, amikor ránézünk egy ilyen alkotásra, ott érezzük magunkat ismét azon a bizonyos helyszínen. Újra rápillantva az emlékképek összekapcsolódnak az érzelmeinkkel, és felerősítik egymást.

A legkedvesebb pillanatokból egy ilyen “képgyűjtemény” pedig kifejezetten jó hangulatot képes teremteni körülöttünk, és a családi legendáriumba is bekerülnek ezek az alkotások.

Válogatásom ilyen felejthetetlen pillanatokat örökít meg.

Írjon nekem, ha Ön is szeretné megörökíttetni kedvenc helyszíneit, nyaralásait, családi pillanatait!

info@gerendasgaleria.com

 

Balatoni vlágos 30x60 cm_k

 

 Egy este Velencében III. 40x60 cm_k

 

Balos beach II. 40x50 cm_k